AktualnoIzdvojene

Robna kuća Garhammer – pronađite put do vlastitog čuda

Od svakodnevne odjeće visoke kvalitete do luksuznih odjevnih kombinacija, to je Garhammer. Uz vas je cijelo vrijeme ljubazno osoblje spremno da vam ispuni i najmanji zahtjev u potražnji vlastitog stila ili odjevne kombinacije za posebne prigode.

Robna kuća Garhammer nudi mogućnost pronalaska odjeće i modnih dodataka za sve prigode s više od 400 modnih marki. Ova obiteljska firma daleko je napredovala od svojih početaka 1896. godine, a danas ih možete pronaći u čak 3 države; Njemačkoj, Austriji i Češkoj.

O nama

Svi veliki ljubitelji mode trebali bi posjetiti ovaj pravi modni raj i iz prve ruke shvatiti pojam sve što biste mogli poželjeti. 

Bilo da pokušavate pronaći svoj vlastiti stil ili već točno znate što želite, ljubazno osoblje s više od 400 djelatnika Garhammar robne kuće pomoći će vam na tom putu.

Inovativna arhitektura i ekskluzivan dizajn na vrhuncu su udobnosti za sve ljubitelje mode.

Robna kuća Garhamer nudi brojne poznate modne marke poput Schumacher, Burberry London, Huggo Boss, Armani, Polo Ralph Lauren, Bogner, Etro, Moncler, Allude, Stuart Weitzman, Diane Von Furstenberg, Unützer, Santoni, Belstaff, Hogan, Baldessarini, Laurel i mnoge druge.

Ono po čemu se Garhammer izdvaja je osjećaj dobrodošlice koju pruža u ugodnom ambijentu, kao i njihova politika da je kupac uvijek na prvom mjestu.

Ova izuzetno popularna robna kuća prepoznata je među brojnim kupcima po izuzetnom spoju kvaliteta koji govori sve o njihovom trudu i ulaganju u ovaj modni raj.
To je prepoznalo i više od 58 000 stalnih kupaca koji koriste njihove kartice vjernosti, kao i brojka od 40 milijuna € koju je dosegnula njihova prodaja. To su brojke koje svakodnevno rastu zahvaljujući njihovom trudu i odnosu prema svojim kupcima i zaposlenicima.

 

Lokacija sjedišta

Robna kuća Garhammer nalazi se u Waldkirchenu, odredištu za sve prave avanturiste koji žele posjetiti prirodnu ljepotu Bavarske šume, raznolikost grada i njegove simpatične stanovnike.

Waldkirchen kao grad poznat je po brojnim mogućnostima koje nudi za rekreaciju, odmor ili kupovinu.

U ljeto 1972. Waldkirchen je dobio status grada, nakon čega postaje najveći grad u regiji i trgovačko središte.
Jedan od omiljenih gradova za putovanje i odmor, Waldkirchen postaje tražena destinacija za brojne posjetitelje s visokim očekivanjima.

Uz predivan krajolik ovaj Njemački grad ima i bogatu povijest koja svakim danom postaje sve opširnija i mijenja se kroz vrijeme. Glavna ruta za nabavku namjernica koja je prolazila kroz ovaj grad u prošlosti nazivala se i Zlatna staza, a danas je kao spomenik bogate prošlosti ovo trgovačko središte podsjetnik na značaj koji je trgovina nekada imala za život ljudi.

Dolaskom u ovaj grad očara vas čistoća prirode, vijugavi potoci, velike doline i zelena brda koja su savršena za rekreativce i sportaše, a mogućnosti koje ova netaknuta priroda nudi su brojne. Jahanje, hodanje, vožnja bicikla, vožnja kanuom, skijanje, skijaško trčanje, sportovi na otvorenom i obiteljski izleti.
Sve ovo i mnogo više za vas nudi ovaj predivni Njemački grad.

Brojke govore same za sebe

Robna kuća Garhammer proteže se na 9 000 kvadratnih metara, uz garažu koja ima 250 parkirnih mjesta za svoje kupce.

Nakon brojnih ulaganja u izgled prostora i kvalitetu usluga od 24 milijuna eura u glavnu zgradu i 15 milijuna eura u drugu zgradu, ostvaruju rast prihoda od 40 %, što rezultira godišnjom zaradom oko 40 milijuna eura.

No ono što je njima još važnije su zadovoljni kupci i više od 58 000 korisnika kartica vjernosti, za koje pružaju više od 400 modnih marki i 400 djelatnika koji su na raspolaganju za sve zahtjeve vezane uz kupovinu.

Osim prostora za kupovinu i pronalazak najboljih svjetskih marki, Garhammer izvršava više od 10 000 preinaka na odjeći godišnje, po željama kupaca.

Procijenjeno vrijeme koje kupac provede u prostorijama robne kuće Garhammer je 4 sata, što rezultira s više od 3 000 dogovorenih personaliziranih kupovina godišnje, uz koje vas prati osobni asistent koji prolazi obuku od 45 minuta tjedno.

 

INFO GARHAMMER

0049 8581 208 – 1103
outfit@garhammer.de

garhammer brochure

 

Show More

Related Articles

Back to top button