Usluge

Želite povećati prodaju, promovirati vlastite usluge, pronaći posao ili pronaći iskusnog djelatnika za svoju firmu? Javite nam se i odaberite uslugu Usluge koje nudimo dostupne su pa poslodavce, djelatnike i sve zainteresirane oglašivače vaših vlastitih usluga ili artikala.
Tvrtkama i obrtima nudimo mogućnost pronalaska odgovarajućih djelatnika za njihov obrt. U dogovoru s vama slažemo profil djelatnosti i uvjete zaposlenja koje djelatnik mora ispunjavati za mogućnost dobivanja zaposlenja kod vas.
Zainteresiranim djelatnicima nudimo mogućnost pronalaska odgovarajućih djelatnosti u velikim tvrtkama, kod odgovarajućih poslodavaca. U razgovoru s vama slažemo vaš profil za pronalazak odgovarajućih djelatnosti i unosimo vaše podatke u evidenciju kako bi vam pronašli odgovarajući posao.
Svi zainteresirani oglašivači mogu nam se javiti kako bi kod nas promovirali svoje usluge, djelatnosti ili političke aktivnosti. Također promovirati možemo i vaše proizvode kako bi vam olakšali prodaju/potražnju određenih artikala. Vaše upite i prijedloge rado ćemo razmotriti kako bi vam pružili što bolju suradnju i za svaki prijedlog pokušati ćemo vam pružiti što bolju uslugu promoviranja.
Uz usluge promoviranja, naši kontakt brojevi dostupni su vam i ako imate zanimljivost koju želite podijeliti s nama ili događaj koji pomoću našeg portala želite objaviti javno. Vaši događaji i zanimljivosti biti će objavljeni anonimno kako bi zaštitili vašu privatnost. Imate nešto zanimljivo za podijeliti s nama? Javite nam se i dopustite da mi budemo vaš glas.
Ako ste zainteresirani za našu ponudu usluga, ako imate bilo kakvo pitanje ili događaj koji želite podijeliti s nama, možete nam se javiti na naše kontakt brojeve.

Back to top button