O Nama

Portal Prihvati posao osnovan je u suradnji s privatnim posrednikom pri zapošljavanju, Privat Arbeitskraftvermittlung Tomo Delac.
Naš cilj je ponuditi Vam informacije vezane uz pronalazak posla u Republici Njemačkoj i Republici Austriji, kao i savjete u svrhu poboljšanja životnog standarda u Republici Hrvatskoj. Uz autentične objave iz vlastitog izvora informacija, imati ćemo i svakodnevne ponude poslova za djelatnike različitih profila. Naše objave neće uključivati govor mržnje, vrijeđanje, kao ni podjelu na bilo kojoj osnovi. Naš cilj je da Vas informiramo o načinu pronalaska posla kod sigurnih i provjerenih Njemačkih i Austrijskih poslodavaca, kao i zakonskim promjenama i uvjetima vezanim uz dobivanje radne dozvole. Za sve Vas bez EU papira donosimo informacije o načinu legalnog zapošljavanja u zemljama članicama EU, kao i vaše priče i svjedočanstva o vlastitim pokušajima zapošljavanja. Ovaj dio naših objava bit će informativnog sadržaja u svrhu prenošenja korisnih informacija iz provjerenih izvora, kako bi mnogi od vas uvidjeli prednosti i mane preseljenja i pronalaska posla u nekoj drugoj državi.
Uz navedene teme kojima će se portal baviti, objave će prikazivati i razne načine za razvoj Republike Hrvatske po uzoru na razvijene zemlje, to uključuje i mnoge korisne informacije vezane uz osposobljavanje zaboravljenih vrijednosti naše zemlje. Naravno da uz naše ideje i objave želimo čuti i Vaša pitanja, sve ono što želite pitati a ne znate koga, ono što Vas zanima i o čemu bi Vi željeli čitati. Tu smo da Vam donosimo istinu, korisne savjete i poželjne informacije.

Back to top button