AktualnoIzdvojene

Umirovljenici i posao – Agencija za zapošljavanje “Tomo Delač”

U mirovini ste? Želite raditi? Sposobni ste zarađivati a ne znate kako? Onda je ovo pravo mjesto za vas.

U suradnji s agencijom za posredovanje pri zapošljavanju „Tomo Delač“ nudimo poslove za sve vas koji imate EU papire, a uz to možete i želite raditi. U ponudi imamo poslove za sve mlađe umirovljenike koji se osjećaju fizički sposobno za obavljanje posla.

Mi za vas nudimo legalno zapošljavanje u Njemačkoj i Austriji, s tim da se vaša mirovina u Hrvatskoj ne dira, a vi svoje slobodno vrijeme iskoristite zaposleni i uz to zarađujete. Sve vas pozivamo da čitate naš portal i pokušate za sebe pronaći ponudu posla koja vam najviše odgovara te da preko agencije za zapošljavanje „Tomo Delač“ pronađete posao koji vam najviše odgovara. Iako su za neke naše ponude poslova uvjet godine, za dosta poslova godine nisu važne.

Na svakoj našoj objavi navedena je informacija jesu li godine važne za ponuđeni posao. Za većinu naših ponuda nudimo besplatnu uslugu za zapošljavanje, što znači da našu agencijsku uslugu ne plaćate. Plaća za vas kao umirovljenike je u Njemačkoj bruto = netto, što znači da ne plaćate porez na dohodak državi. Za posao vam je potrebna osobna iskaznica bilo koje države članice EU , rješenje o mirovini prevedeno na njemački jezik i zdravstvena iskaznica.

Za vas koji živite u zemljama koje nisu članice EU postoji iznimka vezano uz zdravstveno osiguranje, a to je da vama zdravstvena iskaznica ne vrijedi u Njemačkoj državi i da morate napraviti Njemačko osiguranje koje vas košta 200 €, a mirovinsko ne plaćate.
Mi kao i naši partneri radujemo se suradnji s vama,

Agencija za zapošljavanje “Tomo Delač” i portal “Prihvati Posao”.

Show More

Related Articles

Back to top button