Aktualno

Villa Dijana – Skriveni dragulj u centru Gračaca

Ako se nalazite na poslovnom putu, na godišnjem odmoru ili ste u obilasku svih ljepota Hrvatske, dobrodošli ste odsjesti u ovom malom raju s ljubaznim domaćinima.

U srcu Gračaca, malenog mjesta podno Velebita skriva se pravi, mali dragulj – Villa Dijana.
Novo uređeni objekt povećao je svoj broj soba, proširio terasu i za sve turiste nudi pravo mjesto za odmor. Prostor našeg ugostiteljskog dijela, kao i parkiralište nalaze se pod videonadzorom, kako bi vi i vaši limeni ljubimci bili sigurni.

U krugu od 40 km nalazi se pregršt zanimljivih sadržaja i aktivnosti za sve zainteresirane.

Jezero Štikada nalazi se na 7 km udaljenosti od Ville Dijane i za vas nudi mogućnost pecanja, šetnje uz obalu, kupanja, vožnje bicikla i opuštanja u prirodi. Također je za vas u blizini i planinarska staza Mali Princ u blizini planinarskog skloništa Crnopac. Staza također prolazi kroz Park prirode Velebit, a vodi na jedan od vrhova planine Velebit, Bili Kuk. Za vas koji želite više adrenalina, na 40 km od ovog predivnog objekta nalazi se najviši Bungee Jumping u Hrvatskoj – Maslenički most.

Cerovačke špilje

Kao posebno iznenađenje na udaljenosti oko 4 km od objekta nalazi se najveći špiljski kompleks u Hrvatskoj, Cerovačke špilje. Kao jedno od najvećih nalazišta pećinskog medvjeda u Hrvatskoj, otkrivene su prilikom izgradnje Ličke pruge 1924. godine, zbog čega su na kraju i dobile ime po željezničkoj postaji Cerovac. Osim ostatka pećinskog medvjeda na ovom nevjerojatnom nalazištu otkrivene su ljudske kosti i oruđe starije od 20 000 godina.

O ovom pravom malom dragulju više nam je odlučio reći sam vlasnik, Pave Delač.

„Cijeli objekt preuredili smo kako bi bio spreman za novu sezonu i sve goste koji nam dođu. Dobrodošli su nam svi, ne radimo iznimke. Za goste smo pripremili jednokrevetne sobe, dvokrevetne sobe, trokrevetne sobe, četverokrevetne sobe, sobe za parove i sobe za djecu. Uz posluživanje hrane i pića u prizemlju objekta, na prvom katu se nalazi i kuhinja koja je slobodna na korištenje svim gostima. Osim soba u ponudi imamo pansion i polupansion te za vas nudimo pripremu doručka, ručka i večere.
Svaka naša soba ima svoju kupaonicu, wi –fi signal kao i LCD televizore u sobama.
Naše sobe su za vas uvijek čiste, dezinficirane i sigurne za korištenje.
Dostupni smo vam u svakom trenu ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica.
Dođite nam, očekujemo vas!“

Više o svim novostima vezanim uz objekt Villa Dijana možete pogledati na službenoj FB stranici.
https://www.facebook.com/viladijanagracac/

Show More

Related Articles

Back to top button