AktualnoNAJPOPULARNIJE PONUDE

Novi zakon o radnim dozvolama u Njemačkoj

Novi zakon stupa na snagu od 1.6.2024.

Republika Njemačka uvodi novi zakon koji stupa na snagu 1.6.2024. godine, a isti vrijedi za građane država koje nisu članice Europske Unije, kao što su Bosna i Hercegovina, Srbija, Makeonija, Crna Gora.

Ovaj zakon olakšat će postupak dobivnja radne dozvole u Njemačkoj, što znači da će zainteresirani djelatnici mlađi od 45 godina moći napraviti termin u Njemačkoj ambasadi svoje države, sami ili uz pomoć agencija za posredovanje pri zapošljavanju. Dovoljno će Vam biti da dobijete ugovor o radu od njemačkog poslodavca i papirologiju sa njemačkog zavoda za zapošljavanje.

Za sve visokoobrazovane djelatnike mlađe od 45 godina iz Albanije, Srbije i Makedonije, Agencija za posredovanje pri zapošljavanju Tomo Delač riješava svu potrebnu papirologiju potrebnu za zaposlenje u Njemačkoj, kao i za vozače koji imaju COD 95 i karticu vozača.
Nažalost za djelatnike koji prelaze navedenu dobnu granicu pronalazak odgovarajućeg poslodavca koji je u mogućnosti ponuditi Vam ugovor o radu nešto je teži, ali nije neostvarivo.

Sve dodatne informacije o novom zakonu možete pronaći na službenim stranicama Njemačke ambasade u Vašoj državi, a za posredovanje pri riješavanju potrebne papirologije vezano uz zaposlenje možete nas kontaktirati na brojeve 00385 98 675 688 i 0049 1573 282 7082, kao i na mail adresu delac.tomo@gmail.com

 

Nadamo se ostvarenju uspiješne suradnje s Vama.

 

Tim agencije za posredovanje pri zapošljavanju Tomo Delač

Show More

Related Articles

Back to top button