AktualnoAustrijaIzdvojeneNAJPOPULARNIJE PONUDENjemačkaNove ponudePosao tjednaSvi poslovi

Velika ponuda za rad preko 40 zanata!

Odlična ponuda i odlični uvjeti

Velika ponuda za rad preko 40 zanata!

Ako tražite posao u Njemačkoj, a uskoro i u Austriji, sada je idealna prilika. U našoj ponudi nalaze se poslovi za vozače kamiona i autobusa, dostavljače, bageriste, zidare, tesare, električare, keramičare, radnike u hotelima, kao i za konobare i kuhare. To su samo neka od zanimanja za koja zapošljavamo, a poslodavci nude sigurne i provjerene uvjete rada.

Većina poslova nudi satnice koje se kreću između 16 i 24 eura, ovisno o iskustvu i vrsti posla. Također, u većini slučajeva agencijska usluga je besplatna, što znači da nema dodatnih troškova za vas. Nudimo i podršku pri organizaciji smještaja, što olakšava preseljenje i početak rada.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za posao. Ako nemate vizu i mlađi ste od 45 godina, postoji opcija prijave, no u tom slučaju agencijska usluga se naplaćuje.

Ovo je sjajna prilika za sve koji žele raditi u inozemstvu, osigurati dobru plaću i stabilnost. Ne propustite ovu priliku i prijavite se što prije.

*Da bi naša usluga bila gratis morate raditi minimalno 8 mjeseci!

Tomo Delač
0038598 675 688
0049 1573 282 70 82
delac.tomo@gmail.com

Pogledajte i naš Tik-Tok:

@tomo.delac

Velika ponuda za rad. Zapošljavamo preko 40 različitih zanata. Satnica je između 16-24 €. #deutschland #njemacka #de #EU #hrvatska #balkan #srbija #bosna #radunjemackoj #agenciajdelac #tomodelac #arbeit #fyp #posao #elektronicar #vozac #ponuda #kuhar #kamion #autobus #skladiste #austrija #österreich🇦🇹 #bager #keramicar #hotel #recepcija #građevina #rad #zanat #usluga

♬ original sound – Tomo Delač

Show More

Related Articles

Back to top button