AktualnoInstalacije i održavanjeIzdvojeneNAJPOPULARNIJE PONUDENjemačkaNove ponudePosao tjednaSvi poslovi

Super ponuda za 2-3 operativna elektroničara za održavanje kompresora i GDRM Sustava

Kompresorska stanica Wildenranna, područje mreže cijevi Wildenranna/Eppenschlag.

Super Ponuda za 2-3 Operativna Elektroničara za Održavanje Kompresora i GDRM Sustava

Tražimo 2-3 operativna elektroničara za održavanje kompresora i GDRM sustava, s vrlo atraktivnim uvjetima rada. Satnica iznosi 24 € plus dodatci, a radno mjesto uključuje raznolike zadatke u sklopu plinske infrastrukture. Uvjet je znanje njemačkog jezika na razini A2, kao i stručnost u radu s elektroničkim sustavima.

Što je GDRM sustav?

GDRM sustavi su ključni elementi plinske infrastrukture. Ovi sustavi kontroliraju i reguliraju tlak plina te njegovu količinu, čime osiguravaju sigurnost nizvodnih aplikacija poput plinskih mreža ili kućnih instalacija, štiteći ih od prekomjernog tlaka. Funkcionirajući kao osnova za isporuku plina, GDRM sustavi omogućuju sigurno i stabilno funkcioniranje cijelog sustava distribucije plina.

Uvjeti za poziciju elektroničara:

  • Sklopno ovlaštenje do 1 KV
  • Osnovno poznavanje protueksplozijske zaštite
  • Minimalno iskustvo u održavanju elektroničkih sustava
  • Vozačka dozvola B kategorije

Kao operativni elektroničar, vaša će odgovornost biti održavanje i rješavanje problema na kompresorima i GDRM sustavima, kao i nadzor mreže cjevovoda u okolini. Posao uključuje i sudjelovanje u dežurstvima 24/7, s tjedan dana dežurstva i dva tjedna bez dežurstva.

Radno mjesto se nalazi na Kompresorskoj stanici Wildenranna, unutar područja mreže cjevovoda Wildenranna/Eppenschlag. Uvjet je da živite u okolici Passaua, u radijusu od 30 minuta. Agencijska usluga je besplatna, a posao nudi stabilne i sigurnosno regulirane radne uvjete.

Ova ponuda predstavlja izvrsnu priliku za one koji žele raditi u sigurnom i dinamičnom okruženju, uz odlične uvjete i mogućnost profesionalnog napredovanja.

*Da bi naša usluga bila gratis morate raditi minimalno 8 mjeseci!

Tomo Delač
0038598 675 688
0049 1573 282 70 82
delac.tomo@gmail.com

Pogledajte i naš Tik-Tok:

@tomo.delac

Super ponuda za elektroničare. Odlična satnica. #de #njemacka #deutschland #EU #tomodelac #agenciajdelac #radunjemackoj #passau #posao #hrvatska #balkan #srbija #elektronicar #fyp

♬ original sound – Tomo Delač

Show More

Related Articles

Back to top button