AktualnoNAJPOPULARNIJE PONUDENjemačkaNove ponudePomoćni posloviPoslovi čišćenjaUgostiteljstvo i turizam

Ponuda za pomoćnog radnika u restoranu ili čistačicu

Pocking i okolica

Tražimo jednog pomoćnog radnika za rad u restoranu ili kao čistačicu. Posao se nalazi u provjerenom hotelu, a idealan je za one koji žele raditi u ugostiteljstvu ili održavanju. Za ovu poziciju nije potrebna vozačka dozvola niti automobil, što znači da je idealno prilagođena osobama koje žive ili planiraju živjeti u blizini.

Poznavanje njemačkog jezika nije uvjet, ali je poželjno ako želite lakše komunicirati s kolegama i nadređenima. Radna satnica iznosi 14 €, a posao nudi stabilnu i sigurnu priliku za zapošljavanje u ugostiteljskoj industriji.

Što se tiče agencijske usluge, ona se plaća, ali postoji odlična prilika za povratak tih troškova nakon jedne godine rada u hotelu. Vlasnik hotela nudi povrat agencijske naknade kao nagradu za lojalnost i rad. Ova ponuda pruža sigurnu i stabilnu radnu atmosferu, a može biti savršen korak za one koji žele steći iskustvo u ugostiteljstvu i radu u inozemstvu.

Posao je idealan za građane EU, ali i za one koji već posjeduju radne vize.

Tomo Delač
0038598 675 688
0049 1573 282 70 82
delac.tomo@gmail.com

Pogledajte i naš Tik-Tok:

@tomo.delac

Osobu za rad u restoranu kao čistačica! Pocking i okolica. Posao je za stalno, ne trebate Njemački jezik niti automobil. #njemacka🇩🇪 #noviposloviunjemackoj #agencijadelac #prihvatiposao #tomodelač #posaonjemačka

♬ original sound – Tomo Delač

Show More

Related Articles

Back to top button