AktualnoNAJPOPULARNIJE PONUDENjemačkaNove ponudePomoćni posloviPosao tjednaPrehrambena industrijaSvi poslovi

Radna mjesta za kuhare i pomoćne kuhare u hotelima

Odlični uvjeti

U potrazi smo za 2-3 kuhara ili pomoćna kuhara za rad u kuhinji u tri različita hotela. Ova prilika nudi mogućnost stjecanja iskustva u dinamičnom okruženju, gdje će vaši kulinarski talenti doći do izražaja.

Uvjet za prijavu je poznavanje engleskog ili njemačkog jezika na razini A1-A2. Razumijevanje jezika je ključno za uspješnu komunikaciju unutar kuhinjskog tima i s osobljem hotela. Osobe koje se prijave mogu računati na pomoć agencije u organizaciji smještaja, čime će im se olakšati preseljenje i prilagodba novom radnom okruženju.

Važno je napomenuti da je agencijska usluga besplatna za građane EU i one s važećim vizama, dok će osobe izvan EU snositi troškove agencijske usluge.

Ako ste strastveni u kuhanju i tražite priliku za rad u hotelima, ne propustite ovu priliku. Prijavite se i postanite dio tima koji nudi vrhunske kulinarske usluge!

*Da bi naša usluga bila gratis morate raditi minimalno 8 mjeseci!

Tomo Delač
0038598 675 688
0049 1573 282 70 82
delac.tomo@gmail.com

Pogledajte i naš Tik-Tok:

@tomo.delac

Nova mjesta za rad u kuhinji #posao #passau #viza #radunjemackoj #EU #agenciajdelac #hrvatska #tomodelac #njemacka #de #deutschland #ponuda #kuhar #pomoc

♬ original sound – Tomo Delač

Show More

Related Articles

Back to top button