AktualnoNAJPOPULARNIJE PONUDENjemačkaNove ponudePosao tjednaPrijevoz i dostavaSvi poslovi

Tražimo vozača kamiona

C i E kategorije

U okolici Njemačke otvorena su radna mjesta za vozače kamiona C i E kategorije. Uvjet je posjedovanje odgovarajuće vozačke dozvole, a bilo bi poželjno da kandidati imaju iskustva i u vožnji mini bagera težine do 3,5 tone. Ova dodatna vještina može biti prednost pri zapošljavanju.

Satnica se dogovara na licu mjesta, a uz osnovnu plaću, vozači mogu očekivati dodatke koji će se odrediti prema dogovoru i specifičnostima posla. Poznavanje njemačkog jezika na osnovnoj razini također se smatra prednošću, ali nije nužno obavezno.

Ponuda je otvorena za sve građane Europske unije te one koji posjeduju važeće radne vize. U sklopu ponude, agencija nudi pomoć pri organizaciji smještaja, što olakšava preseljenje u Njemačku.

Zainteresirani kandidati mogu se javiti putem kontakt informacija navedene u oglasu kako bi osigurali svoje mjesto u timu. Ova prilika predstavlja odličan korak prema sigurnom i stabilnom zaposlenju u dinamičnom sektoru transporta.

*Da bi naša usluga bila gratis morate raditi minimalno 8 mjeseci!

Tomo Delač
0038598 675 688
0049 1573 282 70 82
delac.tomo@gmail.com

Pogledajte i naš Tik-Tok:

@tomo.delac

Tražimo vozača kamiona #ponuda #kamion #deutschland #de #njemacka #tomodelac #arbeit #agenciajdelac #agenciajdelac #EU #radunjemackoj #viza #passau #posao #hrvatska

♬ original sound – Tomo Delač

Show More

Related Articles

Back to top button