AktualnoNAJPOPULARNIJE PONUDENjemačkaNove ponudePrijevoz i dostavaSvi poslovi

1 vozača kamiona i 2 vozača šlepera

Odlični uvjeti i stalne rute

Agencija Delač traži jednog vozača kamiona s prikolicom i dva vozača šlepera za rad u stabilnoj i provjerenoj firmi u Njemačkoj. Radno vrijeme za sve pozicije je od 5 do 15/16 sati, a plaća iznosi 2800 eura, uz dodatke.

Vozač kamiona s prikolicom uvijek vozi iste ture, dok prvi vozač šlepera vozi između dva skladišta. Drugi vozač šlepera radi u noćnoj smjeni, također vozeći iste rute.

Ova ponuda važi isključivo za građane EU i osobe s važećim radnim vizama. Njemački jezik nije potreban, ali je prednost.

Ovo je odlična prilika za iskusne vozače kamiona i šlepera koji žele siguran posao i stabilnu zaradu u Njemačkoj. Agencijska usluga je potpuno besplatna, a posao je provjeren i siguran.

Prijavite se i započnite rad u dinamičnom okruženju sa stalnim rutama!

*Da bi naša usluga bila gratis morate raditi minimalno 8 mjeseci!

Tomo Delač
0038598 675 688
0049 1573 282 70 82
delac.tomo@gmail.com

Pogledajte i naš Tik-Tok:

@tomo.delac

Ponuda za 2 vozača šlepera i vozača kamiona s prikolicom. Sve ponuda imaju plaću oko 2800€ plus dodatci. Samo za EU građane i one s vizama Njemački jezik nije potreban i automobil je poželjan. Agencijska usluga je besplatna. #agenciajdelac #radunjemackoj #viza #posao #tomodelac #deutchland #EU #arbeit #de #vozac #kamion #šleper #njemacka #hrvatska #prilika

♬ original sound – Tomo Delač

Show More

Related Articles

Back to top button