AktualnoGraditeljstvo i strojeviNAJPOPULARNIJE PONUDENjemačkaNove ponudePosao tjednaSvi poslovi

2 bagerista gusjeničara

Odlični uvjeti i siguran posao

Tražimo dva iskusna bagerista gusjeničara za rad u Njemačkoj. Ovo je idealna prilika za građane EU ili one s važećim radnim vizama koji traže siguran posao u građevinskom sektoru. Posao nudi atraktivne uvjete, uključujući dobre satnice i dodatke za rad na terenu.

Za ovu poziciju potrebna je osnovna razina znanja njemačkog jezika A1-A2, kako biste se mogli sporazumijevati na gradilištu. Satnice se kreću između 18-20 € i 19-24 €, ovisno o iskustvu i specifičnom zadatku, uz dodatke za terenski rad. Ovi uvjeti čine posao izuzetno konkurentnim u odnosu na slične poslove u sektoru.

Ako nemate osiguran smještaj, mi ili vaš poslodavac vam može pomoći da pronađete odgovarajući stan. Ovo je dodatna pogodnost koja vam olakšava prilagodbu na novi posao. Poželjno je da imate automobil, iako to nije strogi uvjet. Ova ponuda vrijedi isključivo za građane Europske unije ili osobe koje već posjeduju važeće radne vize za Njemačku. Agencijska usluga je gratis.

Ako ste iskusni bagerist i tražite posao s dobrim uvjetima, konkurentnom satnicom i mogućnošću terenskih dodataka, ovo je idealna prilika za vas. Prijavite se i osigurajte sebi sigurno zaposlenje s provjerenim poslodavcem.

*Da bi naša usluga bila gratis morate raditi minimalno 8 mjeseci!

Tomo Delač
0038598 675 688
0049 1573 282 70 82
delac.tomo@gmail.com

Pogledajte i naš Tik-Tok:

@tomo.delac

Ponuda za 2 bagerista gusjeničara. Potrebno da znate njemački A1-A2. Samo za EU građane ili one s vizama. Agencijska usluga besplatna. #agenciajdelac #EU #tomodelac #njemacka #viza #de #radunjemackoj #arbeit #hrvatska #bager #deutchland

♬ original sound – Tomo Delač

Show More

Related Articles

Back to top button