AktualnoNjemačka

Važna obavijest za građane država izvan EU

Prekid izdavanja novih radnih viza

Obavještavamo sve građane država izvan Europske unije da više ne vršimo posredovanje u izdavanju novih radnih viza. Odluka je donesena zbog predugih redova čekanja i otežanih procedura koje su značajno usporile proces dobivanja dozvola.

Posljednjih mjeseci suočeni smo s velikim izazovima u vezi s izdavanjem radnih viza za osobe izvan EU. Zbog preopterećenosti administrativnog sustava i dugog vremena čekanja, odlučili smo privremeno obustaviti ovu uslugu kako bismo se posvetili efikasnijim i bržim procesima za naše klijente. Nastavit ćemo pružati podršku isključivo onim osobama koje već posjeduju stalne radne vize, odnosno onima koji su već zaposleni i imaju važeće dozvole za rad u inozemstvu. Ova odluka neće utjecati na one koji su već u procesu obnove svojih viza.

Iako trenutno ne posredujemo u dobivanju novih radnih viza, svi koji već posjeduju stalne vize ili dozvole mogu se i dalje osloniti na naše usluge. Za sve ostale, preporučujemo da prate daljnja obavještenja i promjene u vezi s ovim procesima.

Zahvaljujemo se na razumijevanju i suradnji. Ova odluka je donesena s ciljem da optimiziramo naše usluge i osiguramo što bolji i brži proces za one kojima je to najpotrebnije. Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.

Tomo Delač
0038598 675 688
0049 1573 282 70 82
delac.tomo@gmail.com

Pogledajte i naš Tik-Tok:

@tomo.delac

Obavještenje za sve građane država van EU. Od sada više neradimo vize. Razlog je taj zato što se predugo čeka. #de #deutschland #viza #njemacka #tomodelac #EU #agenciajdelac

♬ original sound – Tomo Delač

Show More

Related Articles

Back to top button