AktualnoGraditeljstvo i strojeviNAJPOPULARNIJE PONUDENjemačkaNove ponudeSvi poslovi

1 bagerist za rad u Njemačkoj

Siguran posao s dobrim uvjetima

Tražimo iskusnog bagerista za rad na terenu u Njemačkoj. Uvjet za prijavu je poznavanje njemačkog jezika na razini A1, kako biste se mogli sporazumijevati s kolegama i klijentima.

Satnica za ovu poziciju iznosi između 19 i 24 €, ovisno o vašem iskustvu i dogovoru s poslodavcem. Pored konkurentne plaće, postoji mogućnost organiziranja smještaja u blizini radnog mjesta, s troškovima smještaja od cca 300 € mjesečno.

Osim osnovnog poznavanja njemačkog jezika A1, od kandidata se očekuje iskustvo u upravljanju bagerom te spremnost za rad na terenu. Ako ste kvalificirani bagerist, ovo je prilika da radite u stabilnom okruženju s dobrim uvjetima rada.

Ako tražite posao bagerista s pristojnom plaćom i osiguranim smještajem, prijavite se već danas. Osigurajte stabilno zaposlenje s dobrim uvjetima rada u Njemačkoj!

Tomo Delač
0038598 675 688
0049 1573 282 70 82
delac.tomo@gmail.com

Pogledajte i naš Tik-Tok:

@tomo.delac

1 bagerist, potreban njemački jezik A1. Satnica je između 19-24€. Stan se može naći u cijeni cca 300 €. #deutschland #arbeit #radunjemackoj #njemacka #tomodelac #agenciajdelac #hrvatska #de #bager

♬ original sound – Tomo Delač

Show More

Related Articles

Back to top button