AktualnoGraditeljstvo i strojeviNAJPOPULARNIJE PONUDENjemačkaNove ponudeSvi poslovi

Traži se vozač kamiona kipera s kranom i tandem prikolicom

Odlični uvjeti rada u Münchenu

Još uvijek nudimo priliku za vozače kamiona kipera s kranom i tandem prikolicom za rad u Münchenu. Ovo radno mjesto pruža izvrsne uvjete za iskusne vozače koji traže sigurnu i stabilnu poziciju u njemačkom glavnom gradu Bavarske.

Radni tjedan traje od ponedjeljka do četvrtka, što omogućava produženi vikend za sve zaposlenike. Početna satnica se dogovara na licu mjesta, s okvirnom bruto plaćom od 22 € po satu. Osim osnovne plaće, radnici dobivaju i terenske dodatke, što ovu poziciju čini dodatno atraktivnom.

Za ovo radno mjesto važno je da kandidati poznaju njemački jezik na razini A1, kako bi mogli učinkovito komunicirati na terenu. Također, potrebno je iskustvo u upravljanju joystickom na kranu, što je ključan dio posla u upravljanju kiperom i tandem prikolicom.

Jedna od velikih prednosti ove ponude je besplatan smještaj koji je osiguran u Münchenu, što značajno olakšava početak rada i smanjuje troškove života. Agencijska usluga posredovanja je potpuno besplatna, što znači da kandidati mogu računati na punu podršku prilikom zapošljavanja bez dodatnih troškova.

Ako imate iskustva kao vozač kamiona kipera s kranom, poznajete njemački jezik na osnovnoj razini i tražite sigurno zaposlenje s odličnim uvjetima, ova ponuda je idealna za vas.

Tomo Delač
0038598 675 688
0049 1573 282 70 82
delac.tomo@gmail.com

Pogledajte i naš Tik-Tok:

@tomo.delac

Još uvjek imamo u ponudi vozača kipera s kranom. Radi se u Münchenu od ponedjeljka do četvrtka. Satnica se dogovara na licu mjesta. Agencijska usluga je besplatna. #radunjemackoj #agencijadleac #njemacka #arbeit #hrvatska #tomodelac #deutchland #kiper #München

♬ original sound – Tomo Delač

Show More

Related Articles

Back to top button