AktualnoGraditeljstvo i strojeviNAJPOPULARNIJE PONUDENjemačkaNove ponudeSvi poslovi

1 bagerist za rad na mini bageru

Siguran posao s odličnim uvjetima

Nudimo priliku za zapošljavanje bagerista za rad na mini bageru. Ova pozicija pruža stabilno i provjereno zaposlenje, s odličnim uvjetima i pogodnostima za kandidate koji ispunjavaju tražene uvjete.

Radni tjedan traje od ponedjeljka do četvrtka, što omogućava produženi vikend i više slobodnog vremena. Rad na mini bageru uključuje terenske zadatke, zbog čega su osigurani dodatni bonusi na osnovnu plaću. Visina satnice dogovara se direktno na licu mjesta, ovisno o iskustvu i stručnosti kandidata.

Jedini uvjet za prijavu na ovo radno mjesto je poznavanje njemačkog jezika na razini A1-A2, što je nužno zbog terenske prirode posla i komunikacije na gradilištu. S obzirom na to da se radi o sigurnom i dugoročnom poslu, ovo je izvrsna prilika za sve iskusne bageriste koji traže stabilnost i mogućnost napredovanja.

Osiguravamo besplatnu uslugu posredovanja, bez skrivenih troškova. Zapošljavanje je sigurno i provjereno, a kandidati mogu računati na profesionalnu podršku tijekom cijelog procesa.

Ako ste kvalificirani bagerist i tražite stabilan posao s odličnim uvjetima rada, ovo je prilika koju ne smijete propustiti. Prijavite se odmah i osigurajte svoje mjesto u provjerenoj firmi s odličnim radnim uvjetima!

Tomo Delač
0038598 675 688
0049 1573 282 70 82
delac.tomo@gmail.com

Pogledajte i naš Tik-Tok:

@tomo.delac

1 radno mjesto bageriste, rad na mini bageru. Radite od ponedjeljka do četvrtka. Naša usluga je potpuno besplatna. #deutchland #tomodelac #hrvatska #arbeit #njemacka #agencijadleac #radunjemackoj #bagerist #minibager

♬ original sound – Tomo Delač

Show More

Related Articles

Back to top button