AktualnoNjemačkaNove ponudePoslovi čišćenjaSvi posloviUgostiteljstvo i turizam

1 čistačica za rad u velikom ugostiteljskom kompleksu

Okolica Passaua/Pockinga

Prilika za zapošljavanje čistačica u velikom ugostiteljskom kompleksu smještenom u okolici Passaua. Ova ponuda idealna je za kandidate koji žele sigurno zaposlenje u ugostiteljstvu, s povoljnim radnim uvjetima.

Posao obuhvaća čišćenje i održavanje čistoće u ugostiteljskom objektu. Radni tjedan je fleksibilan, a ovisno o dogovoru, može uključivati rad 5 ili 6 dana u tjednu, što zaposlenicima omogućuje prilagodbu osobnim potrebama i obavezama.

Satnica za ovu poziciju iznosi 14 € bruto, što osigurava stabilna primanja. Radnici će plaćati smještaj u iznosu od 200 €, što je vrlo pristupačno, s obzirom na to da se radi o osiguranom stanu blizu radnog mjesta.

Jedna od velikih prednosti ove pozicije jest ta što znanje njemačkog jezika nije uvjet za zapošljavanje, što posao čini dostupnim većem broju zainteresiranih kandidata. Također, automobil nije potreban, čime se dodatno olakšava prilagodba i smanjuju troškovi života.

Ako tražite posao u ugostiteljstvu s povoljnim uvjetima, bez potrebe za poznavanjem jezika ili automobilom, ovo je izvrsna prilika za vas.

Tomo Delač
0038598 675 688
0049 1573 282 70 82
delac.tomo@gmail.com

Show More

Related Articles

Back to top button