Graditeljstvo i strojeviNjemačkaNove ponudeSvi poslovi

2-3 radnika za rad s kamenim i betonskim kockama

München

U ponudi imamo 2-3 radna mjesta za radnike koji će se baviti s kamenim i betonskim kockama opločnika. Ova pozicija nudi priliku za rad u centru Münchena, s poslodavcem smještenim u Passauu.

Satnica za ovaj posao iznosi između 23 i 25 €, uz terenske dodatke. Ova konkurentna plaća čini ovu ponudu vrlo primamljivom za kvalificirane radnike u građevinskoj industriji.

Radnici će imati kombi od firme, što omogućuje putovanje iz Passaua u München i natrag, čime se osigurava lakoća dolaska na posao. Ova organizacija putovanja dodatno olakšava zaposlenicima pristup radnim mjestima i smanjuje stres povezan s putovanjem. Iako nije obavezno, poznavanje njemačkog jezika je poželjno, što može pomoći u komunikaciji na radnom mjestu i poboljšanju radne atmosfere.

Nudimo besplatnu uslugu posredovanja, čime se kandidatima olakšava prijava i zapošljavanje bez dodatnih troškova.

Ako ste kvalificirani radnik s iskustvom u radu s kamenim i betonskim kockama, ovo je prilika koju ne želite propustiti.

Tomo Delač
0038598 675 688
0049 1573 282 70 82
delac.tomo@gmail.com

Pogledajte i naš Tik-Tok:

@tomo.delac

Radite kamene kocke i granit u strogom centru Münchena. 4 dana se radi satnica od 23 do 25 eu, + dodaci. Naša usluga gratis! #prihvatiposao #njemacka🇩🇪 #posaounjemačkoj #noviposloviunjemackoj #njemačka

♬ original sound – Tomo Delač

Show More

Related Articles

Back to top button