NjemačkaNove ponudePoslovi čišćenjaSkladište i logistikaSvi poslovi

Posao u radioni za pranje paleta

Prilika za rad bez potrebe za njemačkim jezikom

Posao u radioni za pranje paleta – prilika za rad bez potrebe za njemačkim jezikom

Nudimo priliku za zapošljavanje u radioni koja se bavi pranjem drvenih i plastičnih paleta, a posao je smješten u okolici Waldkirchena. Ova pozicija idealna je za one koji žele raditi u Njemačkoj, a nemaju znanje njemačkog jezika jer ono nije potrebno za obavljanje ovog posla.

Posao obuhvaća rad u radioni u kojoj se peru drvene i plastične palete. Plaća se dogovara na licu mjesta, što omogućuje fleksibilnost i prilagodbu prema iskustvu i sposobnostima kandidata.

Za radnike koji nemaju smještaj, nudimo pomoć u njegovom pronalasku uz simboličnu naknadu, čime se olakšava dolazak i prilagodba za one koji se sele u Njemačku radi posla. Smještaj je blizu radnog mjesta, što dodatno smanjuje troškove i olakšava svakodnevni život.

Kao i kod svih ponuda, usluga posredovanja je potpuno besplatna, čime se osigurava brz i jednostavan proces zapošljavanja bez dodatnih troškova za kandidate.

Ako tražite siguran posao u Njemačkoj bez potrebe za znanjem jezika, ovo je odlična prilika za vas. Prijavite se već danas i osigurajte svoje radno mjesto!

Tomo Delač
0038598 675 688
0049 1573 282 70 82
delac.tomo@gmail.com

Pogledajte i naš Tik-Tok:

@tomo.delac

#AgencijaDelač #PosaoUNjemačkoj #EU #tomodelač

♬ original sound – Tomo Delač

Show More

Related Articles

Back to top button