Graditeljstvo i strojeviMontažaNjemačkaNove ponudeSvi poslovi

Prilika za zidare i tesare

Stabilan posao uz organiziran smještaj

Novu priliku za zapošljavanje zidara i tesara. Otvorena su dva radna mjesta za zidare i jedno do dva radna mjesta za tesare. Ovaj provjereni poslodavac nudi atraktivne uvjete rada i organiziran smještaj, a agencija pomaže u svim koracima kako bi vam olakšala prijavu.

Satnica se dogovara na licu mjesta, s početnom zaradom od 18 € po satu, ovisno o iskustvu i vještinama kandidata. Smještaj može organizirati sama firma ili mi, čime se osigurava lakoća prilagodbe za sve kandidate koji dolaze izvan regije.

Ova prilika otvorena je isključivo za građane Europske unije i osobe s važećom vizom. Poznavanje njemačkog jezika nije obavezno, ali bi bilo korisno za svakodnevnu komunikaciju. Vlastiti automobil nije uvjet, što ovu ponudu čini dostupnom širem krugu radnika.

Poslodavac je provjeren, što osigurava stabilan i siguran posao u građevinskoj industriji. Ako ste kvalificirani zidar ili tesar, ovo je prilika za dugoročno zaposlenje uz konkurentnu plaću i osigurani smještaj.

Ako ispunjavate uvjete i tražite priliku za rad u Njemačkoj, kontaktirajte nas i iskoristite ovu jedinstvenu priliku za zapošljavanje!

Tomo Delač
0038598 675 688
0049 1573 282 70 82
delac.tomo@gmail.com

Pogledajte i naš Tik-Tok:

@tomo.delac

#AgencijaDelač #prihvatiposao #tomodelač

♬ original sound – Tomo Delač

Show More

Related Articles

Back to top button