MontažaNjemačkaNove ponudeSvi poslovi

Traže se monteri za postavljanje rigips/knauf ploča

Posao u Passau

Tražimo 2-3 iskusna montera za postavljanje rigips/knauf ploča u Passauu. Ova atraktivna ponuda namijenjena je kandidatima s EU papirima ili vizama, a poznavanje njemačkog jezika nije uvjet, iako su osnovne jezične vještine poželjne.

Posao je idealan za montere koji traže stabilno zaposlenje u Njemačkoj. Satnica se dogovara na licu mjesta, ovisno o iskustvu i vještinama kandidata, a agencijska usluga je potpuno besplatna.

Ako ne živite u Passauu ili okolici, pomoći ćemo vam pri pronalasku smještaja, što olakšava prijavu osobama koje su spremne raditi, ali nemaju gdje boraviti. Poželjno je da imate vlastiti automobil, jer će vam to olakšati svakodnevni dolazak na posao.

Ako imate iskustva u postavljanju rigips/knauf ploča i tražite stalnu priliku, ovo je idealna ponuda za vas. Kontaktirajte nas i započnite svoju novu karijeru u Passauu!

Tomo Delač
0038598 675 688
0049 1573 282 70 82
delac.tomo@gmail.com

Za sve informacija pogledajte našu Tik-Tok objavu:

@tomo.delac

Trebamo 2-3 montera rigips-knauf ploča. Posao je stalan za Njemačkog poslodavca. Naša usluga je GRATIS! #knauf #rigips #prihvatiposao #AgencijaDelač #EU #njemacka🇩🇪 #PosaoUNjemačkoj

♬ original sound – Tomo Delač

Show More

Related Articles

Back to top button